Twitter’da Ünlüler Para Kazanır mı?

Twitter’da Ünlüler Para Kazanır mı?

Sosyal medya ikinci hayat haline geldi. Sabah uyanırken, yemek yerken, yolculuk sırasında iyi günde kötü günde hastalıkta vb. her an sosyal medyada olan kullanıcılar her anını sosyal medya hesaplarından paylaşmaktadır. Tüm dünyaya ulaşmak için ise artık çok kolay bir şekilde sadece akıllı bir telefon aracılığı ile mümkün hale geldi. Sosyal medya gelişimi ve insanların sosyal ağlara yönelip platformlar arası gezinip vakit geçirmesi sayesinde artık para kazanma yolları da sanal dünyalara yavaş yavaş kaymış oldu. Çalışma saatlerinin uzun olmaması, oturduğunuz yerden banka hesabınıza para gelmesi, çok tanınmak, çok takipçi kazanmak insanları sosyal medyadan para kazanmaya iten en önemli özelliklerdir. Twitter üzerinden para kazanmak ise bu yollardan bir tanesidir. Video çekerek, fotoğraf çekerek, ürün tanıtımı yaparak, canlı yayınlar düzenleterek ve bağış toplayarak para kazanmak Twitter’da mümkün hale geldi. Bu durum neredeyse klasikleşmiş dükkân açma, ürün satın alma gibi ticari gereksinimleri en az seviyeye çekmiş, hatta yok etmeye çalışmış durumdadır. Gelecekte para kazanma yolları çok değişir mi bilinmez, fakat birçok kişi ve kurum için Twitter üzerinden para kazanmak oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Twitter’dan En Çok Para Kazanan Ünlüler Kimlerdir?

Sadece sıradan Twitter kullanıcıları değil artık radyo, televizyon vb. gibi geleneksel medyalardan tanıdığımız simalar da Twitter’dan para kazanmayı ve daha çok tanınmayı hedefliyorlar. Daha çok kozmetik, sağlık, spor, giyim gibi alanlarda reklam yüzü olarak para kazanıyorlar. Twitter’dan para kazanmak ünlüler için çok kolaydır. Markalar da onlara daha çok güvenir ve onlarla daha fazla iş birliği yapar.

Mike Tyson, dünyaca ünlü boksör attığı her Tweet için 3 bin 250 dolar kazanıyor.

Lance Bass , Nsync grubunu üyelerinden Lance Bass ürün tanıtımlarını içeren her Tweet için 252 dolar kazanıyor.

Ashley Benson, Hanna Marin karakteri ile tanınan Ashley Benson her ürün reklamı Tweet’i için 5 bin 200 dolar kazanıyor.

Melisa Joan Har, bir zamanlar oynadığı Sabrina karakteri ile ün kazanan oyuncu şimdilerde yapımcı ve yönetmeliği ile alkış topluyor ve ürün tanıtımlı her Tweet’i için 9 bin 100 dolar kazanıyor.

Twitter’da Para Nasıl Kazanılır?

Twitter’da para kazanmak oldukça kolaydır ancak öncelikle bun yolları bilmeniz gerekmektedir. Maddeler halinde size bu kolay para kazanma yolları açıklanacaktır.

  • Sponsorluk

Şirketler çok takipçisi ve çok beğenisi olan hesaplarla belirli bir ücret karşılığında anlaşabiliyorlar. Örnek olarak bir giyim firması bir mankenle anlaşarak ürettiği bir kazağı mankene giydirip, fotoğraf ve video çekerek tanıtabilir.

  • Reklam İçerikli Tweet

Reklam ajansları retweet ve paylaşımları çok olan hesaplarla anlaşarak reklam metinlerini onlara cüzi bir rakam karşılığında iletirler ve Twitter kullanıcısı bu metinleri paylaşarak etkileşim almayı amaçlar.

  • Satış Ortaklığı

Herhangi bir ürün üzerine satış ortaklığı yapabilirsiniz. Twitter’da paylaştığınız her linkin üzerine tıklanıp, satışını yapılmasıyla kar oranınızı arttırabilirsiniz.

  • Ürün Satışı

Bir ürünün satışını gerçekleştirerek para kazanmak mümkün. Örnek olarak bir ürünü tanıtıp onun satışını sağlayabilirsiniz. Kampanya, indirim gibi fırsatlar her zaman müşterilerin dikkatini çeker.





ucuz smm panel, smm panel, türkiyenin en uygun smm paneli, organik takipçi, beğeni paketleri, takipçi satın al, beğeni satın al, izlenme satın al, yorum, yorum beğeni satın al, instagram paneli, opmedya, smm panel sağlayıcı

E-posta Adresimiz

exmedya@yandex.com